Salaris administratie

U en uw salarisadministratie
Indien u personeel in dienst heeft, dan zal er binnen uw bedrijf sprake zijn van loonbetalingen. Naast de netto loonbetalingen aan uw personeel, dient tevens afdracht plaats te vinden van de loonheffing en premies werknemersverzekeringen aan de Belastingdienst.

De Belastingdienst heeft specifieke regels opgesteld met betrekking tot de wijze van administreren van deze loonbetalingen zodat zij op efficiënte wijze een controle kunnen uitvoeren.

Daarnaast zult u als werkgever te maken kunnen krijgen met allerlei vragen van uw personeelsleden over het salaris, onkostenvergoedingen, arbeidscontracten, werktijden, aanvullende verzekeringen,  CAO etc.

Vitali & Van de Graaf en uw salarisadministratie
Voor het op juiste wijze voeren van een salarisadministratie komt een hoop kijken. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van personeelszaken in het algemeen en het voeren van een salarisadministratie in het bijzonder. Wij overleggen graag met u wat wij voor u op dit gebied kunnen betekenen. Net als bij onze dienstverlening op het gebied van de financiële administratie kunt u delen van of zelfs de gehele salarisadministratie aan ons uitbesteden.

Onze standaardwerkzaamheden bestaan onder andere uit het verlonen van de door u aangeleverde salarismutaties. Periodiek ontvangt u dan digitaal of per post van ons :

  • De salarisstroken (tweevoud);
  • De loonjournaalpost (eventueel gesplitst per afdeling);
  • De betalingsspecificatie van de uit te betalen salarissen;
  • De gegevens ten behoeve van de aangifte loonheffing.

Daarnaast kunnen wij u behulpzaam zijn bij het inrichten en onderhouden van een personeelsdossier, de medebeoordeling van eventueel nieuw aan te nemen personeel, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, etc.

U mag hierbij van ons een kritische blik verwachten met betrekking tot de financiële risico’s.

Adres & route

Vitali & Van de Graaf Adm.- en Bel.adv.
Mosselaan 69
1934 RA Egmond a/d Hoef
T 072 5063798
F 072 5061693
E info@vitali.nl

Routebeschrijving >>

Kalender

November  2023
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Handige Tips

Sociale Media