Online boekhouden

Online Boekhouden bij Vitali & Van de Graaf

Waarom bieden wij online boekhouden aan?

Omdat wij ons natuurlijk kunnen voorstellen dat er behoefte onder (kleine) ondernemers bestaat om de administratie (deels) zelf te voeren. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan een kasboek of inkoopfacturen of verkoopfacturen of zelfs de gehele administratie inclusief koppelingen met de bank.

De wildgroei aan goedkope boekhoudprogramma’s is enorm toegenomen en wij als Vitali & Van de Graaf zien graag dat alle administraties van onze clienten onder één en dezelfde boekhoudprogramma wordt gevoerd namelijk die van Exact. Maar ook andere online-pakketten worden ook ondersteund.

Wij laten de cliënt graag meeprofiteren van onze jarenlange expertise met het boekhoudprogramma van Exact.

Waar in het verleden de “instapdrempel” vanwege de vaak zeer hoge aanschafkosten van een gelijk programma hoog lag, bestaat er nu dus de mogelijkheid om met een relatief “betaalbaar” programma hoogwaardig een administratie te voeren.

Met Exact Online voert u een eenvoudige financiële administratie op internet en waar nodig geniet u de ondersteuning van de medewerkers van Vitali & Van de Graaf.

Want daar gaat het toch om; het samenwerken of samenboeken van u als ondernemer met uw deskundige partner, Vitali & Van de Graaf.

De voordelen van Exact Online:

  1. Snel: Exact Online rekent af met de veelgehoorde klacht op internet; de lage snelheid van online producten.
  2. Veilig: Exact Online is veilig. Online boekhouden betekent, dat uw administratie op een externe server van KPN wordt bewaard, deze behoren tot de best beveiligde machines van Nederland.
  3. Gebruiksvriendelijk: Exact Online is gebruiksvriendelijk. Door tal van slimme toepassingen – zoals toetsenbordbesturing, een geavanceerde zoekfunctie en flexibiliteit – is boekhouden met Exact Online sneller en makkelijker dan ooit.

Maar … er komt natuurlijk meer bij kijken ……………… wat dacht u van de constante wijzigingen op fiscaal gebied ? en de toepasbaarheid hiervan in uw administratie? Daarom willen wij u ook niet alleen de positieve kanten van het online boekhouden laten zien.

Er zijn momenteel verscheidene aanbieders van online boekhouden en ons kantoor heeft naast Exact Online ook kennis van o.a. Snelstart Online, Moneybird en E-Boekhouden.

Wij nemen graag de mogelijkheden van het online boekhouden voor uw organisatie met u door. Neemt u voor meer informatie contact op met de heer F. Van de Graaf. Deze zal u graag alles vertellen over de toepasbaarheid binnen uw onderneming.

Als u gelijk meer informatie over Exact Online wenst klikt u dan hier

Adres & route

Vitali & Van de Graaf Adm.- en Bel.adv.
Mosselaan 69
1934 RA Egmond a/d Hoef
T 072 5063798
F 072 5061693
E info@vitali.nl

Routebeschrijving >>

Kalender

September  2023
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Handige Tips

Sociale Media